Eva Trio Stegepande Professionel

Eva Trio Stegepande Professionel. Stegepanden tåler opvaskemaskine, men vi anbefaler, at du vasker den op i hånden, da belægningen kan tage skade i maskinen. Kan bruges på alle varmekilder. Professional fra eva trio er en serie af stegepander skabt med fokus på funktionalitet og kvalitet, som holder hele livet. Skulle der dog ske noget uventet med din stegepande, yder eva trio 5 års belægningsgaranti og 25 års garanti på, at din pande vil holde formen og ikke bliver skæv i bunden. Den professionelle stegepande er fremstillet i støbt aluminium med en 10 mm bund, en 7 mm kant og et 10 mm wire greb.

17478020957396352875

Sejest 17478020957396352875

Det betyder, at det er en pande, der kan holde til stort set alt. Til gengæld er en klassisk stålpande ikke til at slide op, og den vil derfor holde i flere år end en stegepande med belægning. Nu kan du stege som en professionel og blive køkkenchef i dit eget køkken. Fordelen ved at vælge en stegepande med. Den professionelle stegepande er fremstillet i støbt aluminium med en 10 mm bund, en 7 mm kant og et 10 mm wire greb.

Nu kan du stege som en professionel og blive køkkenchef i dit eget køkken.

Den professionelle stegepande er fremstillet i støbt aluminium med en 10 mm bund, en 7 mm kant og et 10 mm wire greb. Kan bruges på alle varmekilder. Til gengæld er en klassisk stålpande ikke til at slide op, og den vil derfor holde i flere år end en stegepande med belægning. Stegepanden tåler opvaskemaskine, men vi anbefaler, at du vasker den op i hånden, da belægningen kan tage skade i maskinen. Om du er hjemmets gourmetkok, amatørkok eller bare elsker at lave mad, fortjener du de bedste arbejdsredskaber i dit køkken.

17478020957396352875

Den har en jævn varmefordeling, så du aldrig igen skal bekymre dig om at bytte rundt på frikadellerne, når du steger.. Om du er hjemmets gourmetkok, amatørkok eller bare elsker at lave mad, fortjener du de bedste arbejdsredskaber i dit køkken. Skulle der dog ske noget uventet med din stegepande, yder eva trio 5 års belægningsgaranti og 25 års garanti på, at din pande vil holde formen og ikke bliver skæv i bunden. Kan bruges på alle varmekilder. Eva trio professionel stegepande 20 cm. Nu kan du stege som en professionel og blive køkkenchef i dit eget køkken.. Om du er hjemmets gourmetkok, amatørkok eller bare elsker at lave mad, fortjener du de bedste arbejdsredskaber i dit køkken.

Popular posts from this blog